Riksfototräffen anordnas varje år i maj månad och arrangeras av någon fotoklubb i Sverige. Det har gått så bra för Österlens Fotoklubb de senaste åren i denna fototävling så nu har vi fått äran att arrangera Riksfototräffen 2019.

Arrangemanget innehåller både en tävling med tillhörande utställning av bilder från alla anslutna fotoklubbar eller enskilda medlemmar till Riksförbundet Svensk Fotografi och en Riksfotostämma som är årsstämma för RSF.

Klubben har redan kommit igång med alla förberedelser inför detta och har en arbetsgrupp som arbetar för fullt med arrangemanget, som lokaler, sponsorer och jurygrupper.

Riksfototräffen är helgen den 24-26 Maj 2019 i Simrishamn med bildföreläsningar, juryredovisningar och tillhörande utställning av tävlingens sex olika bildklasser och årsstämman för RSF.

Klubben kan stolt presentera vår samarbetspartner NORDIC SEA WINERY, ett vineri i världsklass i Skåne, Simrishamn.

Besök deras toppmoderna vineri och showroom med vinbar och restaurang i Simrishamn. Här kan du njuta av vin och mat i kombination samt lära dig hur man framställer vin – från druva till färdig produkt.

Klicka här för att se vår videopresentation

Klicka här för att komma till NORDIC SEA WINERY

Kontaktpersoner