På årsmötet utsågs klubbmästare för 2017.

Vi har klubbtävlingar vid varje möte och de tre främsta får poäng som sedan räknas ihop när året är slut.

Klubbmästare:

Totalt: Krister Andersson

Påsikt svart/vit: Krister Andersson

Påsikt färg: Gunnel Jönsson delat med Jonas Axelsson

Digital bild: Kai Svensson delat med Kurt Karlsson

I årets bild skickas alla bilder iväg som har placerat sig under året till en utomstående jury och i år var det fotoklubben Grängesbergs Fotoklubb som fick äran att bedöma våra bilder och de stod för ett utmärkt arbete.

Årets bild påsikt svart/vitt: Gunnel Jönsson

Plöjning med häst. kanske medlemmarnas medelålder spelar in. Det är något speciellt med kraftfulla hästar. Här får de utlopp för sin styrka. Skärpan sitter och bakgrunden syns utan att vara störande. Färgtonen i bilden ger nästan ett analogt utseende trots att den är digital. Grattis.

Årets bild påsikt färg: Krister Andersson

Man i röd t-shirt vid havet. Ett dramatiskt, genomtänkt och väl utfört foto. Man bara undrar om han dragit på sig högre makters bestraffning eller om han bara är förtvivlad över något. Fantasin sätts i rörelse. Grattis.

Årets bild digital bildklass: Gunnel Jönsson

Även här gäller ordspråket. En bild på hela tjuren (det är väl en tjur ?) hade troligen inte fungerat lika bra. Svårt att säga om det är djurets utsatthet med remmar, kedjor och nosring som väcker sympati. Hur som helst en kanonbild. Skärpan är knivskarp, bakgrunden neutral och utsnittet bra. Grattis.